Pénzügyi döntések kapcsán sokan elbizonytalanodnak, hiszen valakinek vagy van az efféle kérdésekhez affinitása vagy nincs, a legtöbb embernek sajnos ez hiányzik a kompetenciái közül. A költöztetés árak zavarba tudják hozni az érdeklődőket, hiszen ahány szolgáltatás, sokszor annyi féle kalkuláció elérhető. Van, amikor perc alapú a díjszabás, olyan is előfordul, hogy távolság szerint végzik a számításokat, de ennek a kombinációja, vagy akár fix összeg is említésre kerülhet, ha a piszkos anyagiakról van szó.

Noha nyilvánvaló, hogy akinek szüksége van erre a nagyszerű, modern szolgáltatásra, azt nem feltétlenül fogja néhány forint különbség eltántorítani a csapat igénybevételétől, viszont azt is le lehet szögezni, hogy egy-egy nagyobb projekt esetében tetemes differencia is megmutatkozhat a költöztetés árak végösszegében. Érdemes több helyről ajánlatokat kérni költöztetés árak kapcsán, mielőtt letesszük egy cég mellett a voksot, hiszen más nem fog vigyázni a pénzügyeinkre, a mi saját felelősségünk kiállni magunkért.

Ha az ember el tud képzelni aprólékos, fontos munkát, akkor most arról lesz szó a következő pillanatban. Ráadásul az irodaköltöztetés, tehát a témánk abban is kitűnik a többi tevékenység közül, hogy hosszútávon is hatással lehet a cég működésére ennek a dolognak a lebonyolítása. Ugyanis, ha a fontos dokumentumok és munkaeszközök rossz helyre kerülnek a dobozolás és csomagolás során, esetleg nem találják meg az alkalmazottak a régóta használt tárgyaikat a későbbiekben, annak bizony sokszor rossz vége lehet.

Nagyban lassítja és bonyolítja majd a későbbi munkát, ha nem azzal és úgy tud az ember dolgozni, ahogy azt megszokta a hétköznapokban. Sokszor tehát bele sem gondolnak a vállalatok, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen pontossággal kerül elvégzésre az irodaköltöztetés. Néhány keserű tapasztalat azonban szinte mindig elég ahhoz, hogy tanuljanak belőle a célszemélyek és a jövőben biztosan komolyabban fogják venni az irodaköltöztetés kapcsán felmerülő esetleges kérdéseket és döntéseket.