A klímák, fűtési rendszerek és termosztátok fejlődésén kívül vállalati szinten is megfigyelhető volt a korszerűsítésre való törekvés azon cégeknél, amelyek ezen a területen dolgoztak. Igaz ez a Honeywell Home mellett a Resideo cégre is, ami képes volt teljes mértékben átvenni a lakossági produktumok forgalmazását, egy új szintre emelve a területet az értékesítés szintjén.
A Honeywell-ről tudni lehet, hogy a lakosságot kiszolgáló rendszerek mellett, ipari felhasználásra szánt eszközöket is gyártanak és forgalmaznak a fűtés és klimatizálás területén. A Resideo négy éve vált ki az anyagcégből és teljesen önálló útra kelt.

Idővel átvette a Honeywell lakossági produktumainak a forgalmazását, így csakis ezen keresztül vehetők meg a ma ismert legmodernebb épületgépészeti szerelvények, termosztátok, kazán alkatrészek, szén-monoxid- és füstérzékelők, ventilátorok és vízszivárgás szenzorok. Hol lehet közelebbről megismerkedni a Resideo ezen termékeivel? A hazai érdeklődők nem fognak csalódni az evohomeshop.hu felhozatalában, ahol nem mellesleg az árak is kedvezők.