Gamer PC
Gamer PC

Sokan csak azért vásárolnak egy modern számítógépet, hogy a legújabb, legszórakoztatóbb játékokat is ki tudják próbálni majd azon. Azonban egyértelmű, az új generációs videokártya nélkül bizony nem beszélhetünk gamer PC típusról. Tagadhatatlan, hogy ennek a kisméretű eszköznek köszönhetően lehet csak kiélvezni a legszebb, legprofibb videojátékokat, amelyeknek az alig egyórás kipróbálása is rendkívülinek hat.

Kétségtelen, ez a komponens az egyik legnagyobb befektetést jelenti, hiszen ha a vásárló valóban időtálló, komoly darabot szeretne megvenni, akkor jó mélyre kell nyúlnia a pénztárcába. Természetesen, a végeredmény nem marad el, hiszen a minőségi példányok remekül funkcionálnak, és sosem hagyják cserben az embert.

A gamer PC esetében nem vitás, a megfelelő processzorhoz a tökéletesen kiegészítő VGA kell. A vásárlásnál nem árt tudni, hogy a felső-középkategórián belül, ami abszolút ideálisnak mondható, úgy 65 ezer forint környékén érdemes vásárolni. Ha ez megvan, akkor a vásárló elmondhatja, hogy egy nívós gamer PC tulajdonosa.