Egy mozgalmas nap után jólesik némi pihenés. Erre lehetőséget nyújt a kertben felszerelt kényelmes függőágy. A mindentkapni.hu oldalon megtalálja azt a darabot, ami a leginkább megfelel Önnek és a családjának. Mindenki élvezni fogja a nyugtató ringatást. Többféle modell és szín közül választhat. Anyagában különböznek egymástól.

A felszerelése sem bonyolult, két fa vagy két oszlop közé, a kötél és a kampók segítségével kell felkötni. A rögzítés után máris kipróbálhatja. A selyemből készült függőágyat tengerparti nyaralásokra is magukkal vihetik, mert nem nehéz és nem foglal sok helyet. A másik kedvenc a mini változat, ami kempingezésre alkalmas, hihetetlenül könnyű, viszont 200 kg teherbírásra képes.

Éjszaka a sátor, míg nappal a függőágy kényelmét élvezheti. Készüljön a nyárra, szerezze be azt a modellt, amelyikben megtalálja a kényelmét és azt a színt, ami a legjobban passzol környezetéhez! A leadott rendelés pár napon belül megérkezik. Az oldalon sokféle kerti kiegészítő is elérhető, amit egy kattintással beszerezhet.