A kiegészítő általában sárga, narancs, valamint vörös színekben vásárolható meg. A fényvisszaverő kabát különböző nagyságú csíkokkal van díszítve. Minden darab rendkívül megbízható, ebből kifolyólag garantálja a védelmet.

Az anyagát tekintve víz- és szélálló, szóval bármilyen időben viselhető. A melegebb változatok ujja nagyon könnyen levehető, így mellényként is megállja a helyét ez a kiváló ruhadarab. Az anyaga 100 % poliészter.

A fényvisszaverő kabát több eltérő méretű zsebet kapott annak érdekében, hogy a kisebb szerszámokat és a szükséges kellékeket magánál tarthassa. Megvásárolhatja önmagában, illetve szettben is. Ebben az esetben ugyanolyan színben rendelhet hozzáillő nadrágot. A termék kapucnit is kapott, ami szintén egyszerűen levehető a cipzárnak köszönhetően.

A fényvisszaverő kabát vékonyabb változatban is megrendelhető. A nyári időszakra tökéletesek a láthatósági mellények, amelyek egész évben elérhetőek az online üzletekben. Ha folyamatosan figyelemmel követi a kínálatot, akkor lehetősége van arra, hogy akciósan vásároljon.