Az ingatlan váltás meglehetősen felelősségteljes és nehéz munka, még akkor is, ha egy olyan családról van szó, amelyik a lakását egy másikra cseréli. Egy társaság esetében, ahol nagyszámú személyzet dolgozik, a feladat már sokkal bonyolultabbá válik. Ha az irodaköltöztetés Budapest kerületein belül fog lezajlani, szintén eggyel több nehézségi faktort jelent. A Dió Költöztetés azonban ebben is az ügyfelek rendelkezésére áll. Mi, a felhalmozott gazdag tapasztalatainkra támaszkodva, a cége áttelepítését gyorsan és biztonságosan fogjuk lebonyolítani, kedvező árakkal párosítva.

Az irodaköltöztetés Budapest területéről beérkező megrendelései esetében azt tapasztaljuk, hogy a vállalatok és az alkalmazottaik mérete meglehetősen eltérő, ezért azok több típusra oszthatóak. A kicsi és csupán néhány szakemberből álló cégek, ahol gyakorlatilag nincs vagy alig van bútor, kisebb kapacitású járműt igényelnek a szállításhoz. Ebben az esetben az irodaköltöztetés Budapesten akár még könnyebb, gyorsabb és olcsóbb is lehet, mint egy új lakásba való költözés.

A közepes méretű vállalkozásoknál körülbelül 10 ember dolgozik a jelenlegi munkahelyen, az irodai felszerelések mellett pedig vannak bútorok és egyéb nagyméretű tárgyak is. Egy ilyen cég esetében a székhelyváltoztatás a Dió Költöztetés gépjármű parkjának egyik tágasabb teherszállító eszközét igényli. A multinacionális vállalatoknál pedig a szállított tárgyak mennyisége már meglehetősen nagy, vannak terjedelmes tárgyak és berendezések, de az alkalmazottakhoz tartozó holmik száma is jelentős.

A Dió Költöztetés ilyen esetekben a feladat kivitelezésénél a legtágasabb teherautókra támaszkodik vagy több utat hajt végre egy kisebb járművel. Amint az első áruszállítmány megérkezik az új helyre, néhány munkatársunk elrendezi azt, amíg mások visszatérnek a régi irodahelyiségbe és folytatják a társaság többi berendezésének a felpakolását és szállítását. Jól látható tehát, hogyha szeretnénk az irodaköltöztetés Budapest kerületeiben letudni jutányos áron és gyorsan, ajánlott a Dió Költöztetés professzionális szolgáltatásait igénybe venni.