Manapság szinte mindenkinek lapulnak eszközök és különféle kütyük a háztartásában vagy a garázs mélyén. A sokak által ismert csavarbehajtó az egyik leghatásosabb eleme az otthoni szerszámos készletnek.

Egyrészt, mivel igazán hatékonynak számít, másrészt pedig rengeteg feladatot el lehet végezni a segítségével. A csavarozási funkciók ellátását hiba nélkül oldja meg, ergonomikus fogása lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, a gumírozott markolata pedig szintén ezt szolgálja.

A csavarbehajtó használható gépcsavarok, facsavarok és menetmetszők behajtásához. Természetesen egy hordozható darabról van szó, így nem lehet semmilyen akadálya a könnyű munkálatoknak.

Ezen felül, bárhol megállja a helyét: festmény felrakása a falra, szekrények összeszerelése vagy bármilyen egyéb szerelési teendő folyamán. Továbbá az is elmondható a csavarbehajtó tekintetében, hogy feltehetően a hosszú élettartamának köszönhetően, nem kell majd gyakran a készülék pótlásán túl sokat gondolkodni. Strapabíró tagja a családi fészernek.