A festékek sokasága között egyre többen keresnek olyanokat, amelyek nagyon gyorsan megszáradnak, kevés velük a gond és viszonylag szagtalanul használhatóak fölösleges hígítás és összekeverési macera nélkül. Ennek érdekében jött létre a Caparol termékcsalád, ami minden fontos követelménynek eleget tesz és még túl is teljesíti azt.

Palettájuk nagyon gazdag, találhatunk a márkanév alatt falfestékeket, de padlófestékek is szép számban vannak jelen a listában, valamint a faanyag kezelésére is tökéletesen működő anyagról van szó.

A Caparol termékei megtalálhatóak a festekarena.hu oldalon és minden további információval együtt választhatjuk ki közülük a számunkra szükségeset. Biztosak lehetünk a kínálatukban, mivel több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező cég darabjairól beszélünk.

Eduard Murjahn alapítja meg a Caparol céget, amikor felfedeznek egy Amphibol nevű ásványt, ami alkalmas a festékanyagok elkészítésére. Ettől kezdve a többi már csak történelem. A régmúlt változásait a szemfülesek a logók tekintetében is végigkövethetik.