Egy finom palacsinta mindenki kedvence, de ahhoz, hogy ne tapadjon oda és ízletes legyen, egy jó minőségű serpenyőre van szükség. A német gyártású Berlinger Haus palacsintasütő használatával ízletes ételek készíthetőek. Alumíniumból készült, nagyon jó hővezető, ezáltal könnyű benne sütni-főzni. A gyártáshoz szükséges alapanyagok nem toxikusak.

A tapadásmentességet a Lotan nevű bevonat biztosítja. Főzés során az étel nem ragad le és használat után könnyen átmosható. Lehet használni gáztűzhelyen, elektromos, kerámia vagy indukciós főzőlapon. A séfek és a háziasszonyok is előszeretettel főznek benne. A főzésnél nem fontos a zsír vagy olaj használata. Az elkészített étel egészséges és finom.

Mivel a fogantyú is bírja a magas hőfokot, sütőbe is betehető. A Berlinger Haus palacsintasütő kézzel gyártott, használatára 20 év jótállást vállalnak. Választani lehet méret és szín alapján. Mivel egy prémium kategóriájú edény, a professzionális konyhában is megállja a helyét. Erre van szükség egy isteni palacsinta elkészítéséhez.