Webáruház

GSM modul kapunyitó a kényelemért és biztonságért

Mind a magánházaknál, mind pedig az ipari épületeknél, területeknél fontos a biztonság. Manapság rengeteg cégnek nélkülözhetetlen a minőségi sorompó alkatrészek beszerzése, hiszen a parkolókban, ipari telephelyeken, társasházi parkolókban a legtöbb esetben jelen van a sorompó. Ha Önnek fontos a komoly ügyfélkezelés és a termékek minősége, akkor forduljon bizalommal a door-system.hu webáruház munkatársaihoz!

A Door System a NICE – VIDUE – SMES – REWLEX márkák hivatalos képviselete és márkaszervize, ugyanakkor vállalja szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését, karbantartását. A webáruházból megrendelhetőek a különféle testek és a sorompó alkatrészek. Attól függően, hogy az ügyfélnek mire van szüksége, választhat a 4 méteres és az 5-6-7 méteres karhosszig terjedő sorompók közül. A sorompó alkatrészek között megtalálható a fényvisszaverő matrica, az indukciós hurokérzékelő, a sorompótámasz, a karvilágítás és még sok egyéb elengedhetetlen elem. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A férfi parfümök széles választéka várja

Manapság mindenkinek fontos jelentőségteljes első benyomást tenni. Az elegáns öltözék bizony sokat dob a megjelenésen. Idetartozik még a frizura megigazítása és a borotválkozás. Azonban mit sem ér az egész a férfi parfümök alkalmazása nélkül. Amennyiben randira készül vagy csak mély benyomást szeretne tenni, mindenképpen javasolt valamelyik illatszer alkalmazása.

Kevesen tudják, de a nők odavannak az igazán jó illatú férfiakért. Még ha nem is mutatják ki mindig, biztos lehet benne, hogy megragadja a figyelmüket. Tény, hogy a férfi parfümök illata sokkal erőteljesebb, mint a női változatok. Ez csak természetes, hiszen erőt és magabiztosságot kell sugalljon.  Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Nagyobb méretű lakásokba légkondicionáló?

A különféle klímamodellek kiválasztásánál fontos a lakások méretének megadása. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen légkondicionáló mellett dönt, hiszen nagyteljesítményű változatok is elérhetőek a webklima.hu webshopban. Az extra nagyméretű lakások levegőhőmérsékletét egy közel 1 millió Ft értékű klímával lehet csak megoldani. A mennyezetbe szerelhető berendezés úgynevezett kazettás inverteres változat, ami rengeteg extrával készül. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Tudta, hogy allergia ellen is tud segíteni a jól kiválasztott klíma?

Itt a tavasz és vele együtt megérkezett az allergiát kiváltó szezon is. Hazánkban is sokan szenvednek a különböző allergiás tünetektől, amelyek között szerepel az orrfolyás, a rekedtség, az orrdugulás, a nehézlégzés és a szemviszketés. Most, hogy közeledik az allergia szezon, itt van 8+1 hasznos tanács az allergia ellen, ahol a megfelelő klíma is számít. Ha az otthonában nem szeretne tüsszögni és az allergia kellemetlen tüneteitől szenvedni, akkor nézzen be a klimaszakaruhaz.hu webshop oldalára.

A kínálatában olyan légkondicionáló modelleket is megtalálhat, amelyek hatékonyan eltávolítják a lakások levegőjében lévő szennyeződéseket. A többféle szűrővel ellátott berendezések bárkinek megvásárolhatóak, akik egy többfunkciós készüléket szeretnének a magukénak tudni. A mai klímák már nemcsak az otthonok hűtését látják el, hiszen már képesek fűteni is. Rendkívül keveset fogyasztanak és még a szennyeződéseket is eltávolítják a levegőből. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Gazdaságos és praktikus a kifordítható táska

A nők imádják a szép kiegészítőket és szeretik, ha azokból minél több van. Ezt a tendenciát a divattervezők is észrevették és nem véletlenül született meg a kifordítható táska ötlete.

Mit szólna ahhoz, ha reggel elindulna egy fekete táskával, majd délután egy ezüsttel menne a találkozóra úgy, hogy közben nem váltott táskát? Ez nem varázslat, egyszerűen csak egy okos és gazdaságos ötlet. Kettő az egyben. Az ember nem unja meg annyira egyszerűen a kiegészítőket, ha ilyen okos kis trükkhöz folyamodik. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Elég egy párátlanító készülék és oda a penész!

Ha meglátogatunk egy idős rokont, általában elég szembetűnő szokott lenni, hogy mennyivel másabban rendezték be régen a házakat, milyen különbözőek az akkori bútorok, dísztárgyak, háztartási kellékek. A legtöbb változásnak örülünk, vannak azonban néha negatívumok is.

A tökéletesen záró ablakoknak például az egyik következménye lehet, hogy túlságosan megnő a lakás páratartalma. Egy párátlanító készülék viszont megoldhatja ezt a gondot. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy miért is akkora baj, ha túl nagy a levegő nedvességtartalma. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Gyógytorna eszközök széles kínálata

Sajnos könnyen megtörténhet, hogy egy-egy rossz, hirtelen mozdulat után, az ízületeink és izmaink meghúzódnak, ha nem eléggé rugalmasak. A szerencsétlenséget egyszerűen meg tudjuk előzni, azonban, ha már beütött a baj, tegyük meg a megfelelő lépéseket, amiben a gyógytorna eszközök állnak a rendelkezésünkre!

A TheraBand gazdag termékpalettája közül, az egyik legtöbbször használt mozgásterápiás eszköz a vállmobilizáló csiga, ami speciálisan a vállízületi problémákra lett kitalálva, így enyhítve az olyan komoly bajokat, mint a befagyott váll vagy a meghúzódott izom. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Dugattyús kompresszor elérhető áron

Nem szabad összetéveszteni a csavarkompresszorokkal ezeket a készülékeket, mégis sokan ebbe a hibába esnek. A dugattyús kompresszor működik olyan környezetben is, ahol nincs villamos energia. Az olajmentes felhasználás szempontjából szintén tökéletes választás lesz ez a fajta. A két szerkezet között több szerkezeti eltérés is van és ezért mindkettőt másra szokták használni. A dugattyús kompresszor esetében magától értetődően, a sűrített levegőt dugattyúk állítják elő.

Nagyon praktikus abból a szempontból, hogy nincs szükség áramforrásra a működtetéséhez, ráadásul könnyedén mozgatható a gumikerekeknek köszönhetően. Erre azért van szükség, mert ezek a robbanómotoros szerkezetek tetemes súllyal bírnak. Hogyha otthon szeretnénk használni dugattyús kompresszort, akkor szinte biztosan elég lesz egy maximum három lóerős változat. Ipari környezetben viszont már más a helyzet. Ebben az esetben sokkal nagyobb és erősebb berendezéseket szoktak használni, amiknek más a felépítése, viszont szintén sűrített levegőt hivatottak előállítani.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Rendkívül változatosak a Pandora gyűrűk

Pandora, ez az egy szó tökéletesen elmond mindent azoknak, akik ismerik és szeretik a márkát. Az évek múlásával a cég olyan csodás kiegészítőket dobott az ékszerpiacra, amelyek utánozhatatlan szépérzékről és formatervezésről árulkodnak.

A Pandora gyűrűk szépsége is magáért beszél, hiszen csakúgy, mint a nyakláncok vagy a karkötők, olyan egyedi kisugárzást biztosítanak, ami mindenkire azonnal hatással van.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az elektromos fűtőpanel sokak kedvence

Senki sem szeret dideregni a téli hónapokban, pedig sok olyan háztartás van, ahol nagyon gyenge a központi fűtés. Az elektromos fűtőpanel használata igazán célszerű, mivel olyan modern technológiát képvisel, ami eleget tesz a legkifinomultabb igényeknek is. Amikor fűtésről van szó, akkor elsősorban mindenki egy hatékony, ám olcsó megoldást szeretne.

Hogyha alaposan szemügyre vesszük az elektromoskonvektorok.hu kínálatát, akkor láthatjuk, hogy nagyon sok variáns közül válogathatunk.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....