A telephely ragasztott gerenda kínálata

Ezen a telepen nézzen szét

Ezen a telepen nézzen szét

A hagyományos gerendákat egyre inkább kezdték felváltani a ragasztott változatok, amelyek több szempontból is előnyösebbek, mint elődeik. Rengeteg céget találhatunk, amelyek egyaránt forgalmazzák mind a két típust. Ha kedvező áron szeretne hozzájutni minőségi és sokrétű fa építőelemekhez, ezen a telepen nézzen szét!

A Famánia honlapján több típusú és méretű gerendát talál, amelyek megfelelnek minden elvárásnak. Alkalmazásuk főként könnyűszerkezetű házak építésénél nyilvánul meg, az erős strapabírásuk jóvoltából, de gyakran alkalmazzák a bútorok és padok készítésénél is. Minimális víztartalmuknak köszönhetően, nem repedeznek és nem csavarodnak el.

Ez nemcsak esztétikai szempontból, hanem az épületek és bútorok stabilitásának megmaradásánál is fontos. Megemlítendő a ragasztott gerendák esetében is, hogy a nem minőségi daraboknál fordulhatnak elő kisebb-nagyobb hibák. Ennek kiküszöbölése érdekében, ezen a telepen nézzen szét, hogy minőségi építőelemet tudhasson magáénak! Keresse fel a cég székhelyét vagy látogasson el a honlapra!

Print Friendly, PDF & Email