Tágas teret biztosít az emeletes nyúlketrec

Emeletes nyúlketrec

Az ember saját maga szórakoztatására gyakran tart valamilyen állatot. Gyerekkorban is eljön az a pillanat, amikor igény támad egy puha szőrű jószág édesgetésére. Ennek nagy előnye, hogy a lurkót kötelességtudatra és gondoskodásra taníthatjuk olyan módon, hogy még élvezze is azt. Természetesen minden négylábú igényli a megfelelő helyet. Kimondottan ebből a célból lett megalkotva az emeletes nyúlketrec.

A legtöbben úgy vélhetik, hogy a tapsifüleseket csak kinti ólban lehet megfelelően ellátni, de ez nincs teljesen így. A gondosan kialakított emeletes nyúlketrec pontosan azért született meg, hogy otthonunkban biztos és kényelmes helye legyen a nyuszinak.

Igaz, hogy érdemes alaposan megválasztani a fajtát, mert elég sokféle van belőle, de a kereskedésekben található nemesített törpe változatok nem igényelnek túl nagy mozgásteret. Az emeletes nyúlketrec összegségében elég sok hellyel rendelkezik és több etető, itató található benne, ami biztosítja a maximális komfortot, még több szőrmóknak is.

Print Friendly, PDF & Email