Afghanistan

Papírtörlő vagy textil törölköző?

A törölköző is lehet ugyanolyan hatékony, mint a papírtörlő

A törölköző is lehet ugyanolyan hatékony, mint a papírtörlő

Van a fürdőszobáknak olyan felszerelése, ami azzá teszi a helyiséget, ami. A törölköző az egyik ilyen, napi rendszerességgel használt tárgy. Viszont, mostanában sokan használnak papírtörlőt a hagyományos törölköző helyett, arra gondolva, hogy sokkal higiénikusabb lehet. Ennek ellenére, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ezek milyen eljárással készülnek.

Nem tudják azt sem, hogy honnan szerzik be a szükséges alapanyagot és milyen vegyszereket használnak az előállításuk során. Ezért, aki valódi környezettudatossággal gondolkodik az életéről, a textilből készült törölköző használata mellett teszi le a voksot. A tisztaság tekintetében sem kell aggodalmaskodni, mivel egy alapos mosás, szárítás és vasalás, a szálakon lévő baktériumok jelentős százalékát elpusztítja, de még kellemetlen szag sem marad rajtuk.

Ha csak kézmosás utáni törlésre használja azt, akkor is elég ezen a procedúrán végigmenni. Természetesen, a törölköző cseréjét olyan gyakran kell megtenni, ahogyan azt a szükség hozza, hogy ezt a színvonalat a továbbiakban is tartani tudja. Így ugyanolyan higiénikusan és tisztán tarthatja a kezét, mintha papírtörlőt használna.

Print Friendly, PDF & Email