Afghanistan

Óv az élősködőktől a kullancs nyakörv

kullancs nyakörv

Kullancs nyakörv

El sem tudjuk képzelni, hogy mennyire komoly betegségeknek van kitéve kedvenc háziállatunk, főleg a tavaszi időszakban. Az avarban megbúvó vérszomjas élősködők már alig várják, hogy jól belakhassanak. Elég, ha csak levisszük sétálni kutyusunkat a parkba, és nagy eséllyel nem várt látogatókkal együtt térünk haza. Természetesen van hatékony megoldás. Ismerjük meg és ne tétovázzunk használni a kullancs nyakörv előnyeit!

Mindössze annyi a dolgunk, hogy felcsatoljuk azt az állatkánk nyakára és máris sokat tettünk azért, hogy biztonságában tudjuk egészségét. A barzoo.hu weboldalon egyszerűen beszerezhető az ideális kullancs nyakörv. A gyártók a minőség mellett. a tartósságra is sokat adtak, ezért aztán hosszan tartja hatását a termék.

Többek között a bolhákat is elriasztja, ami egy újabb indok amellett, hogy rendszeresen alkalmazva legyen. Ne vesztegessük az időt! Ha eddig nem lett volna megvásárolva a kullancs nyakörv, akkor most itt az ideje! Néhány mozdulat az egész, és hamarosan már házhoz is érkezik a csomag.

Print Friendly, PDF & Email