Afghanistan

Őrült frizurák a Play Dog Crazy Cuts révén

Play Doh Crazy Cuts

Play Doh Crazy Cuts

A gyerekek szeretnek gyurmázni, a saját kezükkel létrehozni új dolgokat, amik akár más játékok során is szerepet kaphatnak. A Play Doh márka tervezői pedig időről-időre olyan csodás, színes és elképesztő megoldásokat alkotnak meg, amelyek még azokat is azonnal elvarázsolja, akiknek nem olyan jó a kézügyességük és kevésbé vannak oda a kreatív elfoglaltságokért.

Például a Play Doh Crazy Cuts szett révén fodrászatot nyithatnak a kicsik és mesés, szemet kápráztató hajakat készíthetnek a vendégeiknek. Ehhez csak be kell ültetniük a kis vendégeiket a fodrászékbe és meghúzniuk a fogantyút, aminek köszönhetően azonnal színes hajuk fog nőni.

Hatféle színből lehet válogatni, amiket természetesen keverve is használhatnak, hogy minél egyedibb és különlegesebb végeredmény születhessen. Ha pedig készen lesznek a különböző hosszúságú és árnyalatú fürtök, akkor a Play Doh Crazy Cuts készlet többi elemével még tovább lehet alakítgatni a frizurákat.

Kaphatnak a szereplők csatot, hajpántot, virágot és kalapot a hajukba, de le is lehet vágni egy-egy tincset, becsavarni vagy kiegyenesíti ezeket, hogy még menőbb, stílusosabb legyen a kis család megjelenése. Ugyanis a Play Doh Crazy Cuts kis vendégei egy 3 tagú gyűszűcsalád, akiknek már a ruhájából is látszik, hogy mennyire szeretik a színes, extrém dolgokat.

Lepje meg velük és a Play Doh Crazy Cuts többi darabjával a gyermekét és mókázzanak együtt! A brandre jellemző minőségi gyurmák és strapabíró eszközök sokáig fogják szolgálni a közösen töltött idő izgalmassá, szórakoztatóvá tételét, így mindenképpen megéri beszerezni ezt a fantasztikus terméket.

Print Friendly, PDF & Email