Afghanistan

Mi a teendő, ha esetleg folyik a víz a villanybojlerből?

Folyik a víz a villanybojlerből

Vegyen bármennyire is profi, magas minőségű és időtálló bojlert az ember, egy idő után, mint minden, meghibásodik vagy veszít a teljesítményéből. Ha esetleg folyik a víz a villanybojlerből, akkor világos, hogy azt mihamarabb javítani kell. Azonban sokan nem tudják, hogy miért is következik ez be.

Nos, az idő múlásával minden villanybojler előbb vagy utóbb elkezd csöpögni. Természetesen azt, hogy a masina mikor kerül ilyen állapotba, nagymértékben befolyásolja annak a kora és az, hogy mennyire vigyázott rá a gazda. Mivel a szerkezet gyakran több évig is problémák nélkül végzi a dolgát, az átlagos felhasználó nem tudja, hogy mi történik a kellék belsejében, vízmelegítés közben.

Amikor pedig hirtelen folyik a víz a villanybojlerből, sokan el sem tudják képzelni, hogy mégis mi történhetett. Nem vitás, hogy ennek elkerülése érdekében fontos a karbantartás. Abban az esetben, ha folyik a víz a villanybojlerből, annak az aljából, akkor sokszor csak valamelyik tömítés adta meg magát, esetleg a magnézium védő anód hiánya a baj. Ekkor is érdemes szerelőt hívni.

Print Friendly, PDF & Email