Afghanistan

Lehetőségek a targoncavezetői tanfolyamnak köszönhetően

Kiváló gépkezelői tanfolyamok

Targoncavezetői állások mindig várják a munkavállalókat úgy a logisztikai cégeknél, mint a raktározás területén és az áruházakban. Ezeket az állásokat azonban nem lehet betölteni targoncavezetői tanfolyam elvégzése nélkül.

A transzportstudium.hu többféle képzéssel várja azokat a jelentkezőket, akiknek a munkaköre megköveteli a bizonyos gépekre való tanfolyamok elvégzését vagy egyszerűen csak szeretnék tudásukat fejleszteni. A targoncavezetői tanfolyam mindenképpen előnyökkel jár.

A gyors, intenzív képzés alatt a résztvevők átfogó elméleti és gyakorlati ismeretekhez jutnak. A cég gondoskodik arról, hogy az oktatás időpontjai a munkahelyekkel minél jobban összeegyeztethetők legyenek, ezért a gyakorlati képzések mindig hétvégére esnek.

A targoncavezetők munkája meglehetősen felelősségteljes és összetett, az általános feladatokon túl, különféle speciális szituációkban is helyt kell állniuk. Ezért a jogosítvány a vezetőüléses, vezetőállásos vagy gyalogkíséretű targoncák kezelésére külön-külön szerezhető meg. Éljen Ön is most a lehetőséggel!

Print Friendly, PDF & Email