Itt a tavasz, hol eszik legközelebb egy jó fagyit?

Fagylalt

Ön is szereti a jó minőségű, krémes fagylaltokat, amelyeknek még az ára is elfogadható? Akkor az egyik Hisztéria cukrászdába mindenképpen el kell egyszer látogatnia. A hiszteriafagylalt.hu weboldalon megtalálhatja az elérhetőségeket. Nem csak a madarak csiripelnek, hanem az ízlelőbimbók, végre elkezdődhet a fagylalt szezon! Ön honnan fog választani? Egyáltalán nem mindegy, hogy egy cukrászda milyen receptúra alapján készíti az édességeket. Főleg a fagylaltok esetében nem mindegy ez tényező.

A hűtött édességnél az is lényeges, hogy milyen gépekkel hűtik le a szakértők a tejporból, tejből, cukorból és más hozzávalókból előállított cukrászati termékeket. Ha van egy jó recept, akkor utána már csak az elkészítés módját kell fejleszteni. A legtöbb cukrász, aki egy elit helyen dolgozik és még fagylaltot is főz, Olaszországban szerezte meg a képesítését.

Magyarországon is vannak olyan cukrászdák, ahol olasz recepteket tanult szakemberek dolgoznak. A Hisztéria fagyizóban 63 féle íz közül lehet válogatni, amelyek között a cukormentes változatok is megtalálhatóak. A cukrászda szakemberei próbálják a különböző igényeket kielégíteni. Gondolta volna, hogy a fagylalt igazából a kínaiaktól ered? Az ókori kínai emberek már ismerték a fagyi receptjét. Jeges hóból, tejből és gyümölcsökből készítették el a hűsítő édességet. Tulajdonképpen manapság sem készítik máshogy, csak eltérő lett a hűtési technológia. A fagylaltot és a jégkrémet igazából sok szempont alapján meg lehet különböztetni.

A pálcikás édesség ugyanis több tartósítószert tartalmaz, nincs olyan nagy élvezeti értéke és a minősége is gyengébb. A krémes, kézműves fagylaltok előállítása során először is a minőségi hűtőgépek beszerzésére kell koncentrálni. Ugyanis, ha nincs meg a megfelelő fagyasztó eszköz, akkor a fagylaltban lehetnek majd jégdarabok. Ezek pedig egyáltalán nem adnak élvezetet a fagyinak. A Hisztéria fagylaltok színvonalasak és rendkívül krémesek, így amikor a szájba ér az édesség, akkor csak úgy elolvad. Az ízletes cukrászati termék viszonteladóknak is megvásárolható.

Print Friendly, PDF & Email