Afghanistan

Halételek kísérője a nyerspezsgő

Nyerspezsgő

A gyártók és termelők minden évben igyekeznek elnyerni a vásárlók kegyeit egy újfajta itallal. Pontosan így volt ez a nyerspezsgő megszületésének apropóján is. Csupán alkalmat kell találnunk arra, hogy beszerezzünk ebből a fajtából néhány üveggel és azt kipróbáljuk. A csodálatos magyar föld hihetetlen italkülönlegességeknek a bölcsője.

A tápanyagokban gazdag talajokon számtalan növény megterem, közöttük a nemes tulajdonságokat őrző szőlő is. A nyerspezsgő egy különleges eljárás során születik meg. A szakemberek jól tudják, hogy pontosan melyek azok a lépések, amelyekre kimondottan figyelni kell a készítésekor. A gondoskodásnak és megfeszített munkánk megvan az eredménye.

A nyerspezsgő kitűnő aromával, kellemes savakkal, csodálatos színnel, kimondottan alkalmas a hideg halételek vagy éppen a kaviár mellé. Ha eddig még nem tettük volna meg, akkor legközelebb mindenképpen adjunk egy esélyt neki, hogy minket is magával ragadjon a kifogástalan karakterével! A nyerspezsgő beszerzését egyszerűen online is megoldhatjuk.

Print Friendly, PDF & Email