Afghanistan

Gyógytorna eszközök széles kínálata

Gyógytorna eszközök

Sajnos könnyen megtörténhet, hogy egy-egy rossz, hirtelen mozdulat után, az ízületeink és izmaink meghúzódnak, ha nem eléggé rugalmasak. A szerencsétlenséget egyszerűen meg tudjuk előzni, azonban, ha már beütött a baj, tegyük meg a megfelelő lépéseket, amiben a gyógytorna eszközök állnak a rendelkezésünkre!

A TheraBand gazdag termékpalettája közül, az egyik legtöbbször használt mozgásterápiás eszköz a vállmobilizáló csiga, ami speciálisan a vállízületi problémákra lett kitalálva, így enyhítve az olyan komoly bajokat, mint a befagyott váll vagy a meghúzódott izom. A márkától már megszokott színkódolás természetesen a gyógytorna eszközök esetében is jelen van, így a már említett csigánál a sárga szín jelzi a kisebb mozgást, míg az ezüst a nagyobb mozgástartományt.

A terméket egyszerű használni és alkalmazni, a szerelése sem igényel különösebb szaktudást. Gyorsan állítja helyre a beszűkült vállmozgást, a mindennapi használata hamar érezteti majd a pozitív hatását. A gyógytorna eszközök jutányos áron szerezhetőek be.

Print Friendly, PDF & Email