Afghanistan

GSM modul kapunyitó a kényelemért és biztonságért

GSM modul kapunyitó

Mind a magánházaknál, mind pedig az ipari épületeknél, területeknél fontos a biztonság. Manapság rengeteg cégnek nélkülözhetetlen a minőségi sorompó alkatrészek beszerzése, hiszen a parkolókban, ipari telephelyeken, társasházi parkolókban a legtöbb esetben jelen van a sorompó. Ha Önnek fontos a komoly ügyfélkezelés és a termékek minősége, akkor forduljon bizalommal a door-system.hu webáruház munkatársaihoz!

A Door System a NICE – VIDUE – SMES – REWLEX márkák hivatalos képviselete és márkaszervize, ugyanakkor vállalja szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését, karbantartását. A webáruházból megrendelhetőek a különféle testek és a sorompó alkatrészek. Attól függően, hogy az ügyfélnek mire van szüksége, választhat a 4 méteres és az 5-6-7 méteres karhosszig terjedő sorompók közül. A sorompó alkatrészek között megtalálható a fényvisszaverő matrica, az indukciós hurokérzékelő, a sorompótámasz, a karvilágítás és még sok egyéb elengedhetetlen elem. Napjainkban a kényelem és a biztonság már kéz a kézben jár. A GSM modul kapunyitó mindkettőt biztosítja azáltal, hogy mobiltelefonról egy ingyenes hívás segítségével vezérelhető az autóbejáró, garázskapu, stb. Roppant biztonságos és kényelmes, mert csak a beprogramozott telefonszámok tudják kinyitni a kaput. Úgy működik, hogy a modulba helyezett SIM kártyát az előre eltárolt számokról lehet hívni. Ezt a készülék felismeri és azonosítja a hívót.

A GSM modul kapunyitó szintén megvásárolható a Door System weboldaláról többféle kivitelezésben, illetve a kapunyitóhoz szükséges alkatrészek is megtalálhatóak. Ilyenek az USB GSM kapunyitó is. A GSM modul kapunyitó magán és üzleti célra egyaránt felhasználható, korlátlan számú felhasználó kezelésére képes. Most még elérhetőbb áron megrendelhető az online boltból, így ha szeretné lakását, vállalkozását egy ilyen eszközzel felszerelni, ragadja meg az alkalmat és rendelje meg most, majd élvezze ki annak minden előnyét! Tegye kényelmessé az életét a kínált lehetőségekkel!

Print Friendly, PDF & Email