A gellac mindenki igényeinek megfelel

Gellac

Lehet, hogy kevesen gondolnák, de a körömdivat sokat köszönhet egy fogorvosnak, aki elkésztette az első műkörmöt, hogy leszoktassa magát a körömrágásról. Ez persze kezdetleges volt, és sokat változott azóta. A gellac megjelenésével némileg változott a műkörömhöz való hozzáállás, mert köztes megoldást biztosít.

Akik nem szeretnének mindig műkörmöket felrakatni, de mégis többet szeretnének egy átlagos körömlakknál, azok nagyon szeretik a zselés körömlakkokat. A népszerűsége annak is köszönhető, hogy anyag tulajdonságaiból kifolyólag egyáltalán nem kopik és nem pattogzik le, még akkor sem, ha gyakran végzünk fizikai munkát vagy otthoni teendőket.

Tehát ilyen kellemetlensége nincsenek, és a ragyogása, csillogása hetekig megmarad. Mivel a gellac sokkal vékonyabb, mint a műköröm, ezért természetesebb hatást is kelt. Aki a fent említett fogorvoshoz hasonlóan hajlamos a körömrágásra, annak továbbra is javasolt a műköröm, hogy leszokjon róla, viszont aki nem, annak időnként elegendő szépséget nyújthat a gellac is.

Print Friendly, PDF & Email