Afghanistan

Fejlesztő játékok minden korosztálynak

Fejlesztő játékok

A gyermekek készségeinek és mozgásának fejlődése már pici kortól nagyon fontos. Amikor még nem ért a játékokhoz, anya és apa mimikáiból és közeledéséből szűri le, hogy vele valami vicces és mókás dolog történik. A különféle fejlesztő játékok szerepe is ugyanaz, mint a kicsi korban használt módszerek, méghozzá az, hogy egészséges fejlődés mellett táguljon számára a világ, váljon kíváncsivá, érdekeljék új dolgok és akarjon erősödni, fejlődni.

A sok játék során, a gyerek elkezd rutinossá válni egyik-másik feladatban és készen áll újabb megmérettetésekre, feladatokra. Az olyan memóriát fejlesztő játékok, amelyek a kicsik figyelmét és emlékezőtehetségét erősítik, már 1-2 éves korban alkalmazni lehet. A mozgás koordinációhoz használtak beiktatása azonban a 4-5 éveseknek javasoltak.

Idetartoznak a szabadtéri, kültéri típusok is, a különféle sportszerekkel űzött foglalkozások és azok az ügyességi játékok, amelyekben szintén a mozgás kapja a főszerepet. A modulkészletekkel lépcsőket és alagutakat lehet építeni a kicsiknek. A számukra készült járművek pedig segítenek a reflexológiában és az egyensúly megtartásában. Az ilyen fejlesztő játékok mindenkinek kikapcsolódást biztosít.

Ne feledkezzen meg az olyan terápiás eszközökről sem, amelyek szintén hasznosak lehetnek, mint az akupresszúrás matracok, szőnyegek, mozgósító labdák, terápiás és fiziolabdák, tornahengerek és mókuskerekek, valamint egyensúlyt fejlesztő korongok, tányérok. Rendelését leadhatja online, utánajárás nélkül. A szállítást mi intézzük, futárszolgálattal küldjük ki 1-2 munkanapon belül a raktáron lévő és megrendelt fejlesztő játékokat, elemeket.

Print Friendly, PDF & Email