Afghanistan

Extra szolgáltatások a Citroen szervizben

Autó javítás a Citroen szervizben

Autó javítás a Citroen szervizben

Bár a Citroen a csúcskategóriás francia autók családjába tartozik, a meghibásodásokat az sem kerülheti el. Az alkatrészek idővel elkopnak, tönkremennek, ezért cserére vagy javításra szorulnak. A Citroen Sipos autószervizeiben vállalnak bármilyen javítást, cserét és ellenőrzést. Bárki nyugodtan rábízhatja a kedvenc járművét, a nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező szerelőkre.

Ha a javítási munkálatok rövid ideig tartanak, akkor az ügyfelek ezt az időt kellemesen tölthetik el, a kényelmes és elegáns ügyfélvárókban. Viszont, ha több órát tart a javítás, esetleg napokat kell várni az új alkatrész érkezésére, akkor csereautót biztosítanak az ügyfelek számára. Így senki sem marad jármű nélkül addig sem, amíg a sajátján a szerelők dolgoznak.

A mobilitás mindenki számára fontos, ezért ez egy remek szolgáltatás. Azon kívül, hogy vállalnak bármilyen javítást, még más szolgáltatásokkal is várják a Citroen szervizekben. Diagnosztikai méréseket is végeznek, valamint az autómosás és a polírozás is igényelhető szolgáltatás.

Print Friendly, PDF & Email