Afghanistan

Éveken át használható merevfalú medence

Merevfalú medence

A tomboló forróság elől nemcsak a légkondicionált szobába húzódhatunk vissza, hanem bátran kiruccanhatunk valamelyik nem túl távoli vízpartra is. Ha nincs ilyen a közelünkben, akkor a merevfalú medence biztosítja a tökéletes megoldást. Ez a termék alkalmas arra, hogy a családnak és akár még néhány barátnak is rendszeres hűsölést nyújtson. Sokan vágynak arra, hogy a kertjükben legyen egy ilyen házi strand.

Az álmok most minimális költségen megvalósulhatnak. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a kellő méretű merevfalú medence típust és előkészíteni a tökéletes helyet. Itt nagyon figyelni kell, mert csakis teljesen egyenletes felületre telepíthető. Egy kis homokágy vagy geotextília alapozás után, már jöhet a felállítás. A merevfalú medence előnye, hogy besüllyeszthető a talajba, amennyiben hosszútávra tervezünk.

A télisítés könnyedén megoldható, mert csak annyi a teendőnk, hogy feltöltjük teljesen a tárolót vízzel, majd lefedjük azt egy kellő méretű fóliával. Természetesen akár szét is szedhető, hogy fedett helyen kapjon aztán menedéket. A merevfalú medence esetében nem kell rendszeresen leengedni a folyadékot, ha garantált a megfelelő mértékű szűrés. Ennek előnye, hogy kevesebb vegyszert kell adagolni az algák ellen.

Érdemes használaton kívül fedni, mert így melegen tartható a víz és a levelek sem hullnak bele. A merevfalú medence külső része galvanizált acél, ezért a nedvesség nem okoz kárt benne, a belső fólia pedig PVC anyag, ami a külső vázra szerelhető. Elég is lesz ennyi a merevfalú medence technikai adataiból, inkább rendeljük meg minél hamarabb, állítsuk össze gyorsan és csobbanjunk bele. A több éven át használható termék megtérülő befektetés minden tekintetben.

Print Friendly, PDF & Email