Érzelmekben gazdag a Walking Dead képregény

Walking Dead képregény

Az elmúlt néhány évben egyre inkább meggyarapodtak azok a történetek, amelyek arról szólnak, hogy valamilyen fertőző kor kiszabadulását követően, a halottak feltámadnak és zombikként léteznek tovább, ezzel megkeserítve az élők mindennapjait. Valahogy így alakul mindez a Walking Dead képregény oldalain is. Ebben az esetben nem az a cél, hogy megkeressék a főszereplők a forrást és ellenszert találjanak a kórra, hanem a túlélés az egyetlen, amire törekednek.

Érdekes látni, hogy merre fajul a világ, ha nincsenek rendfenntartó szervek és bárki, bármit megtehet. A Walking Dead képregény a nagysikerű könyv és filmsorozatot követően látott napvilágot. Teljesen magával ragadja az olvasókat.

Ha nem is vagyunk ennek a műfajnak a kedvelői, akkor is érdemes megismerni a sztorit, mert biztosan elnyeri az a tetszésünket. A felkapott Walking Dead képregény kedvező áron megrendelhető a scifimarket.hu oldalról. Az online felületen ugyanakkor más hasonló témájú könyv is található, amelyek közül kedvünkre válogathatunk.

Print Friendly, PDF & Email