Egyéb

A modern műszempilla csodákra képes

A szempilla hosszúsága, színe és sűrűsége is nagy hatással van az arc karakterére, ezért nem csoda, hogy a hölgyek mindent megtennének a minél hosszabb, sötétebb és sűrűbb pillákért. Ezt egyrészt szempillaspirállal érhetik el, de van egy szint, aminél tovább ez nem tud segíteni.

Ekkor jön képbe a műszempilla, ami már alapjaiban is meg tudja változtatni, hogy miként néz ki a szem környéke és egyáltalán milyen lesz egy ember megjelenése. Ezt speciális ragasztóval rögzítik szálanként vagy tincsenként, attól függően, hogy kinek milyen igényei vannak, illetve mennyire szeretne természetes hatást. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Háztól házig szerviz a környezettudatos bringásoknak

Szeret bringázni, esetleg munkába és ügyeket intézni is a két kerékén szokott járni? Akkor a karbantartási feladatok ellátásáról semmiképpen se feledkezzen meg, mert különben a járgánya a legrosszabb pillanatban hagyhatja az úton! A háztól házig szerviz révén bármikor átvizsgáltathatja a biciklijét, kicseréltetheti a kopó alkatrészeket és mindehhez még ki sem kell mozdulnia otthonról.

Az MMbike munkatársai a megbeszélt időpontban kiszállnak a kétkerekűjéért és egy gyors áttekintés után elviszik a háztól házig szerviz műhelyébe. Amennyiben környezettudatosság is van a választásában, miszerint inkább teker néhány kilométert, mint autóba üljön, akkor ez a szolgáltatás még inkább kedvező lehet Önnek, ugyanis a háztól házig szerviz elektromos autó révén történik. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Olcsón vásárolható koraszülött pelenka

Néha megtörténik, hogy bizonyos komplikációk miatt egy gyerek korábban megszületik, mint ahogyan azt az orvos megjósolta. Ilyenkor a szülők egy kissé megijednek, hiszen egyáltalán nem készültek még fel a baba érkezésére. Még, ha már vásárolgattak is néhány dolgot, akkor is újakat kell beszerezni, hiszen kisebb méretre van szükség mindenből.

A koraszülött pelenka beszerzése elsődleges feladat. Ebből is több méret és több típus található. Az Okosanya weboldalon bárki körülnézhet és az igényeknek megfelelően választhat a koraszülött pelenka kínálatából. Van egy darabos, mosható betéttel, de a gazdaságos 50 darabos kiszerelés is választható. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az ablakcsere akció sok mindenre kiterjed

Vannak esetek, amikor egyszerűen ki lehet számolni, hogy mennyibe fog kerülni az új műanyag nyílászáró. Az ablakcsere akció a szabványméreteket veszi alapul. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, ezért volt időnk felmérni a budapesti panellakások típusait és azoknak általános szabványméreteit, ami az ablakokra vonatkozik.

Így kaptunk egy elég pontos képet és kedvező ablakcsere akció kialakítására volt lehetőségünk. Amiért ezek a lakások vasbetonból készültek, ezért könnyebb a beépítés, mint egy régi téglaépület esetén, mert ott megtörténhet, hogy a falból és vakolatból kitörhetnek nagyobb darabok a bontás során.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Babaolaj fürdés után

A kisbaba bőre a megszületésekor még nincs felkészülve a külvilág különböző behatásaira, mivel addig a magzatvíz és a magzatmáz folyamatosan védi. Azt követően, hogy megszületik ezek a tényezők eltűnnek és a gyakori fürdetéstől kiszárad a bőre.

Ekkor a legjobb barátja a szülőknek a babaolaj, amit céltudatosan azért gyártanak, hogy az újszülött bőrét intenzíven táplálják. A táplálás mellett, a babaolaj lehetővé teszi, hogy a bőre rugalmas és puha maradhasson, ezáltal ellenállóbbá váljon a külső behatások ellen. Egy kattintás ide a folytatáshoz....