Egyéb

Az ablakcsere akció sok mindenre kiterjed

Vannak esetek, amikor egyszerűen ki lehet számolni, hogy mennyibe fog kerülni az új műanyag nyílászáró. Az ablakcsere akció a szabványméreteket veszi alapul. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, ezért volt időnk felmérni a budapesti panellakások típusait és azoknak általános szabványméreteit, ami az ablakokra vonatkozik.

Így kaptunk egy elég pontos képet és kedvező ablakcsere akció kialakítására volt lehetőségünk. Amiért ezek a lakások vasbetonból készültek, ezért könnyebb a beépítés, mint egy régi téglaépület esetén, mert ott megtörténhet, hogy a falból és vakolatból kitörhetnek nagyobb darabok a bontás során.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Babaolaj fürdés után

A kisbaba bőre a megszületésekor még nincs felkészülve a külvilág különböző behatásaira, mivel addig a magzatvíz és a magzatmáz folyamatosan védi. Azt követően, hogy megszületik ezek a tényezők eltűnnek és a gyakori fürdetéstől kiszárad a bőre.

Ekkor a legjobb barátja a szülőknek a babaolaj, amit céltudatosan azért gyártanak, hogy az újszülött bőrét intenzíven táplálják. A táplálás mellett, a babaolaj lehetővé teszi, hogy a bőre rugalmas és puha maradhasson, ezáltal ellenállóbbá váljon a külső behatások ellen. Egy kattintás ide a folytatáshoz....