Az üzemanyag szállító tartály rugalmas megoldást nyújt

Üzemanyag szállító tartály

Autóinkkal közlekedve bárhová tévedünk, szinte mindenhol találkozhatunk valamilyen üzemanyag utántöltési lehetőséggel. Ezek jellemzően a benzinkutak, amelyek többféle változatban is jelen vannak, illetve mindegyik egy-egy hálózat tagja. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a minőséget és arculatot képviselik. Az OMV benzinkút üzemeltetés szépen jövedelmező üzletág, amennyiben rendelkezünk a megfelelő telekkel és engedélyekkel. Ön is szeretne benzinkutat üzemeltetni? Ma már ennek sincs akadálya, hiszen bárki lehet tulajdonos.

Néhány dolog persze szükséges. Első és legfontosabb a megfelelő telek, ami lehetőleg saját tulajdon kell legyen és nem bérelt föld. Az OMV benzinkút üzemeltetés még messze van, mivel először a telek engedélyeztetését kell elvégeztetni a megfelelő hatósággal. Számos szempontnak kell eleget tenni, mivel fokozottan tűz- és robbanásveszélyes anyagokat fognak kezelni, így nem mindegy hol van az adott terület. Ezt követően lehet elkezdeni az építkezést és indulhat az OMV benzinkút üzemeltetés, ha sikerült a franchise jogokban megállapodni az osztrák anyacéggel.

De mi a helyzet abban az esetben, ha az utakat járva felvillan a kis lámpa, hogy fogytán az üzemanyag és nincs a közelben benzinkút. Akkor kifogy a benzin? Igen, ha nincs nálunk üzemanyag szállító tartály. Nyilván senki nem hord magával ilyet, mivel bár kisméretű, mégis helyet foglal a csomagtartóba vagy utánfutót igényel. Azonban előfordulhat, hogy valahová üzemanyagot kell célirányosan szállítani. Például olyan zöldmezős építkezésre, ahol közel s távol híre sincs benzinkútnak, a munkagépeknek azonban üzemelniük kell.

Az üzemanyag szállító tartály egy hatóság által minősített ADR engedéllyel rendelkező megoldás, ami minden veszélyes anyag szállítására vonatkozó engedéllyel rendelkezik és megfelel az előírásoknak. Ezzel biztonságosan és hatékonyan tudunk több száz liter üzemanyagot is szállítani, szinte bárhová a világban. Az üzemanyag szállító tartály könnyű mozgatást tesz lehetővé és könnyen használható.

Print Friendly, PDF & Email