Afghanistan

Az óraforgató szükséges az automata órákhoz

Minőségi óraforgató

Az automata órák esetében a szerkezet mozgása biztosítja a működéshez szükséges energiát. Azonban, ha huzamosabb ideig nem használjuk vagy felváltva csatolunk fel a csuklónkra különböző modelleket, akkor ezeket mindig újra be kell állítani és a bennük lévő kenőanyag is besűrűsödik.

Ezeket azonban el lehet kerülni, ha beruházunk egy minőségi óraforgató berendezésbe, ami adott időközönként, a vízszintestől eltérő tengely körül egy ideig forgatja a benne lévő órát vagy órákat, majd pihen. Ilyen óraforgató készülék akkumulátoros és vezetékes hálózatról üzemeltethető változatban is kapható, így különböző környezetekben és szituációkban lehet használni.

Otthon általában megoldható, hogy az óraforgató egy aljzat közelébe kerüljön, de ha elutazik, nyaral vagy üzleti útra megy, akkor nagy hasznát veheti az akkumulátoros változatnak. A modernebb típusok esetében többféle beállítás is adott, akár minden órához másféle értékeket adhat meg.

A legtöbb automata ketyegőnek megfelel az alapbeállítás, de amennyiben különlegesebb darabjai is vannak, akkor érdemes megfontolni egy olyan modellt, ami több alternatívát is kínál. Például a lakozott, fekete típus 2 órához ideális Chronos óraforgató 4 fokozatban működtethető, zárható, illetve akkuval és hálózatról egyaránt tökéletesen ellátja a rábízott feladatot.

Ezt a www.orashop.hu webáruházban tudja beszerezni, ahol még más színben és 1 darab készülékhez is kapható óraforgató. Keresse fel a webshopot a fent említett webcímen, olvassa el a termékek leírásait és döntse el, hogy melyik felelne meg Önnek a leginkább! Meglátja, bármelyik nagy hasznára lesz!

Print Friendly, PDF & Email