Afghanistan

Alpha E1 robot a kicsik segítője

 Alpha 1E robot

Alpha 1E robot

A mai gyerekek természetesnek veszik az okoskütyük használatát. Alig tanulnak meg járni, kimondani néhány szót és máris játszi könnyedséggel kezelik a telefonokat, tableteket. Persze lehet szabályozni, hogy mennyit engedjük ezzel foglalatoskodni őket, de nem érdemes teljesen eltiltani sem, mert a mai világban szükségük van az efféle ismeretekre.

Sőt, mire felnőttek lesznek, még szélesebb körű tudás fog kelleni. Éppen ezért egy Alpha 1E robot beszerzése is jó befektetés lehet a jövőjükbe, még akkor is, ha elsőre elrugaszkodott ötletnek tűnik. Ez a mindössze 1.8 kg súlyú, programozható, emberi formát öltő robot olyan készségek fejlődését segíti elő, ami a későbbiekben nagy hasznára lehet a kicsiknek.

Akár a karrierjüket is megalapozhatják az Alpha 1E robot által, amennyiben a robotika vagy a programozás terén fognak majd továbbtanulni, elhelyezkedni. Ehhez azonban már kicsi korban érdeklődést kell mutassanak ezen területén felé, hiszen kevesen vannak, akik felnőttként döntik el, hogy ezen a pályán indulnak el és valóban sikeresek is lesznek. Az Alpha 1E robot jó útmutató lehet a számukra.

Print Friendly, PDF & Email