Afghanistan

A Tagore sétány Balatonfüreden található

Tagore sétány

A magyaroknak hevesebben kezd dobogni a szívük, ha szóba kerül a Balaton, mivel mindegyiküknek fűződik néhány kedves emléke ehhez a tóhoz. Ennek tükrében nem csoda, hogy nyáron olyan sokan szeretnének ide visszalátogatni. A Tagore sétány a turisták kedvence, hiszen itt számtalan dolgot lehet csinálni. Gyönyörű a kilátás, illetve a virágok is pompásan néznek ki.

A vendéglőkben finom ételek és italok fogyaszthatóak. A hattyúk gyakran odajönnek a parthoz, a kisgyerekek nagy örömére. Családok fotóznak a parton és fiatalok indulnak el bulizni a balatoni éjszakába. Ezen a környéken mindenki megtalálja a neki való szórakozást. Érdemes még időben lefoglalni a szállást, hiszen a nyár közeledésével egyre nehezebben lehet szabad apartmant találni. A Tagore sétány közelében is vannak kiadó házak és szobák, ezért mindenki rálel majd a pénztárcájának megfelelő lehetőségre.

A szallaskeres.hu weboldalon bármikor megtekinthető a kínálat. Mivel a korábbi vendégek értékelést írnak a vendégházakról, panziókról és apartmanokról, ezért mindenki tudni fogja, hogy mire számítson. A Tagore sétány közelében egy- és kétszintes lakóépületek is lefoglalhatóak. Mindenhol fel van tüntetve, hogy maximum hány ember fogadására nyílik lehetőség. Nem jelent gondot az sem, ha egy nagyobb családnak kellene helyet találni, hiszen nem ritkák a 6-8 személyes szállások.

A tulajdonosok általában rövid időn belül visszajelzést adnak arról, hogy a kiválasztott időpontban van-e szabad kapacitásuk. A Tagore sétány közelében lévő szálláshelyek igen gyorsan el szoktak kelni, tehát a nyaralóknak érdemes szemfülesnek lenniük és gyorsan lecsapni.

Print Friendly, PDF & Email