Afghanistan

A modernebb összetevőjű iridium gyújtógyertya

Metabond

A személygépjárművek karbantartása komoly feladat. Nem szabad félvállról venni az autóban felmerülő problémákat és halasztgatni sem érdemes a megoldásukat. Egyszerűen a saját életét veszélyezteti vele, az utakon lévő autóstársairól pedig ne is beszéljünk. Ezért olvassa el a Metabond áruról szóló leírást az Autóolaj Shop honlapján!

Több termék alkalmazásával is elérheti, hogy a kocsi strapabíróbb legyen és ritkábban romljon el. Például, ha kifinomult olajakat kap, akkor meghosszabbítatja az jármű élettartamát. A Metabond motorolaj eléggé felkapott az országban, hiszen bevált termék, amit szívesen használ mindenki.

Értelemszerűen a drágább autókhoz ugyanolyan színvonalas alkatrészeket és olajokat is szükséges venni. Csakis így tarthatja meg a motor és maga a jármű épségét. Ez pedig biztonságot nyújt a vezetőnek és az utastársaknak is. A Metabond motorolaj a belgiumi finomítóból származik, amely nívós színvonalat képvisel.

Ezért is bíznak oly sokan az áruban, hiszen remek minőségű motorolajt tartalmaz, amit hezitálás nélkül be is szereznek. Megtalálható mind dízel, mind pedig benzines motorokhoz a megfelelő kiszerelés, amelyeket az autógyártók is bátran tanácsolnak. Kevesen tudják azonban, hogy melyek az iridium gyújtógyertya előnyei és miért érdemes ezt alkalmazni alkatrészként.

Nos, először is azért, mert színvonalas, és mert a gyártók is javasolják. Másodszor, ez a típus különlegesen készül el, ugyanis másképp alakítják ki a középső elektródát, valamint más anyagból is készítik azt. Tehát az iridium gyújtógyertya nemcsak minőségileg emelkedik ki, hanem sokkal vékonyabb elektródákkal rendelkezik. Ez pedig lehetővé teszi a jobb és a hosszantartó működést.

Persze ez sokat számít, hiszen senki sem szeretne félévente vagy még sűrűbben gyertyákat cserélni, mert éppenséggel az egyik elromlott. Az iridium gyújtógyertya megtalálható az interneten, tehát nem kell az üzletekben kutakodnia utána. Az említett honlap oldalán megtalálja a leírását. Szerencsére ezen a weboldalon még a kérdéseit is felteheti a chates ügyfélszolgálaton keresztül.

Print Friendly, PDF & Email