Afghanistan

A Mad Scientist a sörforradalom úttörője

Mad scientist

Ön hallott már az úgynevezett sörforradalomról? Ez a megnevezés tulajdonképpen azt a folyamatot jelzi, ami az utóbbi időben végbement a hazai sörgyártásban. Az egyik jeles úttörője például a Mad Scientist.

Mit takar ez a megnevezés? Ez nem más, mint egy budapesti kisüzemi sörfőzde neve, amit 2016-ban indítottak az útjára. Ez a markáns és megragadó fantázianév komoly munkát és nagy sikereket takar, a termék fiatal kora ellenére, ugyanis Európa legnagyobb sörversenyén a HopTop Brewery Midnight Express nevű sör bronzérmet nyert. A Mad Scientist ugyanakkor hozzájárult a kraft sör fogalmának meghatározásához is, mivel ez az egyike a négy kisüzemi kraft sörfőzdének a Főzdeparkban. Ezt az egykori Királyi sörfőzde ipari parkjában nyitottak meg.

A Mad Scientist sikere az újdonság erejében és a sokszínűségben rejlik. Az artizanshop.hu internetes ital nagykereskedés semmiképpen nem hagyta volna ki a kínálatából ezt a márkát, ami itt igazán impozáns felhozatalban jelenik meg. Rendeljen Ön is mindegyikből!

Print Friendly, PDF & Email